What we are made of...

GelBottle Inc s-a născut din pasiunea pentru calitate înaltă și inovație, oferind o gamă incredibilă de peste 360 ​​de culori unice pentru a satisface gusturile tuturor. Dezvoltăm produse de ultimă oră, cum ar fi Builder In A Bottle™ și GelPot, două sisteme revoluționare de gel de construcție atât pentru unghii naturale, cât și pentru extensii. Cu ajutorul abordarii noastre diferite, ne-am transformat rapid într-un brand internațional recunoscut în întreaga lume și ne-am îndreptat rapid spre prim-planul industriei. Am învățat drumul nostru inainte este să stabilim tendințe, nu să le urmăm.

Lacurile gel GelBottle Inc™ sunt bogate, foarte pigmentate, rezistente la ciobituri și oferă o strălucire extremă de lungă durată. Vestea bună nu se termină aici, pentru că sunt și VEGANE, CRUELTY FREE și NETOXICE (produsele noastre nu conțin formaldehidă, ftalat de dibutil, toluen, rășină formaldehidă sau camfor).

ACADEMIA TGB

Academia TGB oferă cursuri acreditate pentru noile talente cat și pentru profesioniști, să învețe și să-si îmbunătățească abilitățile de care au nevoie pentru a reuși. Liderii din industrie oferă instruire interactivă și practică de înaltă calitate care cuprind cursuri vizuale pas cu pas. Coaching unic pentru afaceri, social media și fotografie pentru a excela în toate aspectele afacerii. Sprijin pentru toți studenții înainte, în timpul și după antrenament pe o platformă dedicată.

PUNCTE DE VÂNZARE UNICE

100% SIGUR. 100% FORMULA GEL.

APROXiMATIV 110 SETURI PER STICLĂ

USCARE LED 60 SEC SAU UV 2 MIN

SOAK OFF USOR 10 PANA LA 15 MIN

TOP COAT NON STERGERE

STRĂLUCIRE EXTREMĂ DE LUNGĂ DURATĂ

COMUNITATE URIAȘĂ DE SUPORT TEHNIC PENTRU UNGHII PE FACEBOOK

NEW PRODUCTS EVERY MONTH

NU ESTE NEVOIE DE PRIMER

NU ESTE NEVOIE DE SOLUȚII DE ȘTERGERE SCUMPE

"SISTEM DE GEL DE CONSTRUCTOR AUTONIVELANT „BUILDER IN A BOTTLE”

UMPLERE USOARA

FORMULĂ NON-RETRACȚIE

PESTE 360 DE CULORI

NON INGALBENIRE

FOARTE PIGMENTAT

CRUELTY FREE SI VEGAN

PRODUSE EXPLICATE

TOP COATS

Top coat mat

Obțineți un finisaj perfect catifelat, mătăsos. Acest produs nu se șterge.

Top coat cu stralucire extremă

Finisaj cristal-clear. Acest top coat de lungă durată transformă instantaneu culorile, oferindu-le un efect strălucitor, de sticlă, care le face să vibreze imediat. Conceput pentru a rezista peste 4 săptămâni. Acest produs nu se șterge.

Top coat din cauciuc

Top coat puternic și gros. Ideal pentru încapsularea sclipiciului gros, construirea ultimului strat de extensii de unghii (pentru pilire, dacă unghiile sunt destinate să rămână opace nud) sau pur și simplu pentru a finisa manichiura cu gel (aplicați un strat mai gros și lăsați-l să se autoniveleze înainte de a se întări). ). Acest produs nu se șterge.

STRATURI DE BAZA

Straturi de baza transparente din cauciuc

Strat de bază flexibil care se îndoaie împreună cu unghia. Conceput pentru a oferi un plus de rezistență unghiilor descuamate, casante, subțiri sau despicate. Folosit în mod obișnuit pentru manichiură și ca bază pentru extensii.

Strat de baza 2 in 1

Perfect pentru unghii sănătoase și puternice. Un strat de bază cu primer adăugat, folosit pentru manichiura cu gel obișnuită. Se înmoaie în mai puțin de 10 minute.

Constructii

Builder In A Bottle™

Builder In A Bottle™, alias BIAB™ sau Cover Nude Builder, sunt o gamă de geluri de construcție versatile pentru înmuiere, ideale pentru sculptarea cu forme și/sau crearea de extensii folosind vârfuri. Pot fi folosite și ca straturi de bază, deoarece sunt un primer și o bază all-in-one. Toate vin într-o sticlă convenabilă cu perie, pentru o aplicare ușoară și rapidă. *Clear BIAB  necesită o bază.

GelPot

Geluri de constructie mai groase, ideale pentru sculptarea extensiilor lungi si a formelor extreme. Necesită bază de cauciuc și o perie cu gel pentru aplicare.

GelPot Nud

Disponibil într-o varietate de tonuri nude. Acest produs mai subtire, mai ușor de lucrat cu, GelPot permite mai multă libertate în aplicare. Ideal pentru sculptură cu forme și/sau extensii folosind vârfuri. Necesita o perie cu gel pentru aplicare.

Effect Gels

Thermal

A colour changing gel that reacts to cold and heat. Available in a range of colours.

Sticla

Un gel colorat usor, special conceput pentru efecte frumoase de sticlă transparentă. Disponibil într-o gamă de culori.

Blooming Gel

Realizați fără efort acuarelă, aerograf, marmură, dungi, flori și alte modele infinite cu Blooming Gel, peste orice culoare GelBottle.

Chameleon (Magnetic)

Duotone effect, shifts between colours. Requires a dark base to make the effect truly show and a magnet to activate.

CatEye (Magnetic)

Gel polish with a cat-eye like effect. Requires a magnet to activate.

CatEye Topcoat (Magnetic)

Achieve a cat-eye like effect on top of any GelBottle colours with this Cat-Eye topcoat range. Requires a magnet to activate and Extreme Shine or Rubber Top Coat to finish.