Centru asistenta / Academie / Adresa cursurilor

Oferiți cursuri direct ?

Oferim formare internă la cel mai înalt standard, pe deplin acreditat tuturor saloanelor, cu condiția ca cel puțin 4 membri ai personalului să participe.

Instruirea internă cu Academia TGB este o modalitate sigură de a vă asigura că personalul dumneavoastră are cele mai puternice abilități din zona dvs. și, astfel, au cele mai bune rezultate cu produsele noastre. Oferind instruire internă, vă puteți transforma angajații din tehnicieni talentați în unghii în experți TGB, ceea ce înseamnă că puteți oferi o gamă completă de tratamente TGB la cea mai înaltă calitate.

Instruirea internă vă poate duce salonul la următorul nivel și vă permite să oferiți cele mai recente tendințe, cele mai bune tehnici de aplicare și să oferiți cele mai actualizate abilități sociale și de marketing.

Nu numai că va crește gama de abilități și profesionalismul tuturor din cadrul salonului, antrenamentul intern este o experiență distractivă, optimistă și complet captivantă, care încurajează abilitățile de formare a echipei și moralul și motivația personalului pentru a atinge nivelurile optime.

MAI AVEȚI ÎNTREBĂRI?